Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/2/b/9/personalgreen.nl/httpd.www/wp-content/themes/shapely/inc/extras.php on line 760

Wie

Wie

Een persoonlijke klik voor het beste resultaat

Ik sta voor creativiteit, enthousiasme, passie en een praktische werkwijze. Maar Personalgreen staat voornamelijk voor persoonlijk contact. Dat is het contact met mij: Katja van Ewijk.

Planten, styling en beleving zijn mijn specialismen. Ik ga iedere nieuwe opdracht aan als een unieke uitdaging. Gefascineerd door de natuur met haar planten en bloemen haal ik mijn inspiratie uit de vormen die ze biedt, de structuren van de bladeren, de kleurenpracht en ook geuren spelen een belangrijke rol. U kunt zich omringen met de mooiste meubels in het interieur, maar de planten en bloemen brengen leven in je huis en op je werkplek.

Ik heb ‘groene vingers’ dankzij mijn opleiding landbouw/tuinbouwschool en de opleiding tot meester binder. In het verlengde van de groenstyling met planten heb ik deze zomer de opleiding ’theesommelier’ succesvol afgerond. Het is begonnen met dat ene plantje Camilia sinsensis waar je de zes klassen thee mee kan maken. Een mooie vertaling van natuurproduct naar gastvrijheid. Mensen verbinden en laten beleven op een creatieve wijze met thee.

Grote en kleine projecten met als basis planten en interieurstyling wissel ik ook af met het bedenken van concepten voor één dag oftewel eventstyling en locatieaankleding. Die persoonlijke benadering, met aandacht kenmerkt mij en dus Personalgreen en mijn projecten. Deze mix van ervaring, opleiding en passie wil graag aan u overbrengen.

Bent u geïnspireerd geraakt? Neem dan contact op met mij voor een kennismaking onder het genot van een kop thee naar keuze.

Graag tot ziens!

Katja