Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/2/b/9/personalgreen.nl/httpd.www/wp-content/themes/shapely/inc/extras.php on line 760

Groene styling

Groene styling

Laat planten je interieur tot leven brengen

Op dit moment zijn kamerplanten niet meer weg te denken uit het interieur. Planten zijn weer hip en trendy onder de noemer ‘Urban Jungle’. Planten geven namelijk de levende energie in huis en brengen je interieur letterlijk tot leven. Ze zijn dus niet alleen gezond, maar brengen kleur en sfeer, zodat een ruimte het goede gevoel geeft.

Mijn aanpak is direct in het beginstadium van een interieurproject rekening te houden met de beplanting. Ik ben er namelijk van overtuigd dat ‘levend groen’ zorgt voor rust en evenwicht. Het realiseren van een doordacht plantenplan geeft u de ruimte om even te ontsnappen uit de hectiek van alledag en bent u verzekerd van een gezond binnenklimaat met voldoende zuurstof.

Als groen-stylist houd ik me iedere dag bezig met de laatste trends op het gebied van planten. Graag help ik u uw interieur duurzaam en gezond maken met behulp van een beplantingsplan. Desgewenst help ik u mee met de uitvoering van het voorstel, kopen we samen de mooiste planten en potten die het beste passen bij uw wensen, persoonlijke voorkeur en woonstijl.

Bent u geïnspireerd door mijn visie op de ‘Urban Jungle’-trend? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn in uw interieur thuis? Neem dan contact op met mij via katja@personalgreen.nl of 06-245 78 299. We maken dan zo snel mogelijk een vrijblijvende afspraak voor een eerste kennismaking.