Interieuradvies Javastraat

Dertiger jaren tussenwoning met de tuin op ´t zuiden. De keuken wordt verbouwd in een landelijke stijl en van de muur die grenst aan de keuken en woonkamer wordt de doorkijk wat groter gemaakt, zodat het licht meer door vloeit. Alle muren op de benedenverdieping worden gestuct. In het woongedeelte liggen houten planken (eiken gerookt) in de lengte gelegd. In de keuken is de vloer voorzien van Portugese tegels, deze worden opnieuw gevoegd.

Vervolgens heb ik voor de klant een uitwerking gemaakt van de te kiezen meubels, materialen en kleuren. Door de zachte wittinten ontstaat veel rust, om het geheel spannend te houden en wat pit toe te voegen is de wand in de huiskamer geschilderd in een groen grijze kleur. En de keukenwand antraciet geschilderd. Hierdoor wordt er contrast gecreëerd, ontstaat er diepte en toch wordt het geheel stoerder.

Een huis waar je (weer) blij van wordt, dat is wat je wilt..... kijk je mee?
Naar het eindresultaat van deze prachtige dertig jaren tussenwoning aan de Javastraat te 's-Hertogenbosch.

Flitsadvies en groenstyling

Het flitsadvies is een soort brainstormsessie aan huis. Na afloop van mijn bezoek heb je genoeg inspiratie om er zelf verder mee aan de slag te gaan.

Hoe werkt het? Samen bekijken we de ruimte, bespreken we de wensen en geef ik direct advies. Dit flitsadvies was een praktijkruimte in een prachtige jaren zeventig woning met grote raampartijen. De praktijkruimte is aan de achterkant van de woning met een uitkijk op de tuin, die in het voorjaar wordt aangelegd. Tijdens een flitsadvies komen diverse aspecten aan de orde, zoals indeling, sfeer, materialen, kleuradvies en/of verlichting. Met het flitsadvies kan je daarna in eigen tempo aan de slag.

De klant wilde het uitzicht naar de tuin verminderen, omdat deze nog niet was aangelegd. Maar wel op een natuurlijke manier en zo is er een ombouw gekomen rondom de verwarming waar terra cotta potten met planten op konden worden geplaatst zodat het een natuurlijke groene uitstraling kreeg.

Flitsadvies praktijkruimte interieur en groenadvies
Flitsadvies praktijkruimte interieur en plantenadvies

Ook was een grote wens heel veel planten in de woonkamer bij de ramen, om een directe inkijk op een natuurlijke manier te beperken. Om de lijn door te voeren van terra cotta potten, hebben we hier voor dezelfde potten gekozen die een warme uitstraling geven aan het huis. De planten zijn ingekocht bij mijn vaste kweker en in de potten geplaatst zodat de verzorging van de planten makkelijk wordt.

Flitsadvies interieurbeplanting
Flitsadvies interieurbeplanting
Flitsadvies interieurbeplanting

Ben je ook geïnteresseerd in een flitsadvies neem dan contact met mij op, dan bekijk ik wat er mogelijk is.