CvTB Zorg

Voor CvTB Zorg te ‘s-Hertogenbosch kreeg ik de opdracht om interieuradvies te geven voor toekomstige kantoorpand. Intern gaat de CvTB Zorg verhuizen naar een ander kantoorgedeelte. En dat kantoor gedeelte is toe aan een make-over. Voor de kantoren is een totaalplan gemaakt: denk aan kleuradvies, meubels, indeling. De verbouwing zal in fases verlopen. En later komt er nog een advies voor raamdecoratie en vloeren en uiteraard interieurbeplanting om het compleet te maken.

Ik heb tijd genomen bij het ontwerpproces voor CvTB Zorg de bemoeizorg is een begrip dat niet meer is weg te denken uit het Nederlandse zorg. Voor sociaal kwetsbare mensen die geen of onvoldoende hulp ontvangen. Dit geweldige team verdient een fijne plek was mijn eerste gedachten na het gesprek met Emmy. Van werken naar ontmoeten dat was mijn leidraad, anders werken vraagt om een andere werkplek.

Op het werk willen mensen samenkomen, inspireren, enthousiast raken en van elkaar leren. En ze willen zich er kunnen concentreren en ontspannen na een huisbezoek bij een cliënt. Een huislijke kantooromgeving die motiveert, en waar collega’s prettig kunnen samenkomen.

Met het kleuradvies ben ik na gaan denken wat bij het team past en het woord energie kwam naar boven! Haal de energie van buiten naar binnen met frisse natuurlijke tinten die geïnspireerd zijn op de natuur. De natuur kan opladen en kalmeren, kan voeden en voor ons zorgen. De behoefte weerspiegelt de natuur, de behoefte aan open ruimte met frisse lucht en groene landschappen die energie geven aan het team. Momenteel is de verbouwing nog uitgesteld, zodra de hamer en boor in de muur gaan. Neemt het team weer contact op. Dus het eindresultaat zal nog even uitblijven.

Review: Wat fijn om te lezen, het project is nog niet afgerond. Binnenkort gaan wij met het CvTB verhuizen naar een ander deel van de huidige locatie. Nieuwe ruimtes, nieuwe kansen. Hoe benutten we die? We hebben Katja van Personalgreen gevraagd om interieuradvies voor ons nieuwe kantoor.

Omdat er nogal wat onduidelijkheid was over onze verhuizing binnen hetzelfde pand, was het fijn dat Personalgreen flexibel is ingezet. Vanuit het moodboard kwam er een duidelijk, overzichtelijk en vooral ook mooi kleuradvies en ontwerp. Kortom, we zijn ontzettend tevreden over de inzet van Personalgreen.

Deze fijne samenwerking en review heb ik te danken aan Emmy van CvTB Zorg, dank hiervoor!

Interieuradvies Javastraat

Dertiger jaren tussenwoning met de tuin op ´t zuiden. De keuken wordt verbouwd in een landelijke stijl en van de muur die grenst aan de keuken en woonkamer wordt de doorkijk wat groter gemaakt, zodat het licht meer door vloeit. Alle muren op de benedenverdieping worden gestuct. In het woongedeelte liggen houten planken (eiken gerookt) in de lengte gelegd. In de keuken is de vloer voorzien van Portugese tegels, deze worden opnieuw gevoegd.

Vervolgens heb ik voor de klant een uitwerking gemaakt van de te kiezen meubels, materialen en kleuren. Door de zachte wittinten ontstaat veel rust, om het geheel spannend te houden en wat pit toe te voegen is de wand in de huiskamer geschilderd in een groen grijze kleur. En de keukenwand antraciet geschilderd. Hierdoor wordt er contrast gecreëerd, ontstaat er diepte en toch wordt het geheel stoerder.

Een huis waar je (weer) blij van wordt, dat is wat je wilt..... kijk je mee?
Naar het eindresultaat van deze prachtige dertig jaren tussenwoning aan de Javastraat te 's-Hertogenbosch.