Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/2/b/9/personalgreen.nl/httpd.www/wp-content/themes/shapely/inc/extras.php on line 760

Binnenkijken Jaren dertig woning in Den Bosch

interieur

Binnenkijken Jaren dertig woning in Den Bosch

In de zomer van 2017 werd ik benaderd voor een nieuw uitdagend interieur project. In een prachtige wijk met jaren dertig woningen. Het huis werd verbouwd en mij werd gevraagd of ik de inrichting en styling van het interieur op mij kon nemen. Mijn hart maakte een sprongetje, dertien jaar geleden fietste ik ook door deze wijk om een huisbezichtiging te doen. Het zijn karaktarstieke huizen met een erker aan de voorkant. Na het intakegesprek met de bewoners zijn de wensen duidelijk, een natuurlijk en industrieel interieur.

Zo ontstond er een compleet plan, een mengelmoes van wensen en stijlen. Dat is prima voor mij, ik beeld mij in hoe het ideaal plaatje eruit zou moeten zien aan de hand van de wensen.

De 5 speerpunten werden voor mij: warm, licht karakter, industrieel, natuurlijk en symmetrie. De keuken staat in verbinding met de woonkamer door een opening in de tussenmuur, deze opening werd lager gemaakt tijdens de verbouwing. Zodoende staan keuken en woonkamer mooi met elkaar in verbinding qua sfeer en inrichting. Zo zorg je voor eenheid en rust.

Hieronder zie je het eindresultaat van dit bijzondere interieurproject in beeld.

Fotografie: Niels Fassbender, Denkers&Doeners