Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/2/b/9/personalgreen.nl/httpd.www/wp-content/themes/shapely/inc/extras.php on line 760

Saaie kantoren en interieur!

interieur

Saaie kantoren en interieur!

Het valt mij op dat er toch nog kantoren zijn die geen planten hebben. Er staan functionele meubels, bureaus, stoelen, computers en zelfs een koffiehoek. Heel jammer want het is zo kleurloos, je krijgt er geen inspiratie van en je verliest je concentratie. Dus de oplossing is kamerplanten die geven energie en een fijne groene omgeving. Wil je meer kleur? Denk hierbij  aan planten als: Phalaenopsis orchidee, ook wel bekend als de vlinderorchidee.

Met het prachtige beeldmateriaal van: Mooiwatplantendoen

Voor een kleurrijker kantoor is het een optie om een of meerdere orchideeën toe te voegen. Zo komt er meer sfeer in de ruimte. Een Groenstylist kan dat regelen voor op kantoor.

Voor bij jou thuis is de prachtige kamerplant de sierlijke orchidee met haar exotische uitstraling een prachtige uitkomst. Makkelijk in onderhoud, de vlinderorchidee staat graag in het licht, en straks in de herfst kan de plant zelfs in direct zonlicht omdat de zon wat minder fel is. Heel weinig water heeft de orchidee nodig, zeg altijd een lepel per week is voldoende. Of een dompelbadje en heel goed laten uitlekken.